Så skulle den være der

TingelTangelTown

Det er – vist nok – sikkert og vist! TingelTangelTown er nu oppe på alle streamingtjenester. Det tog lidt tid at få barnet gjort flyvefærdigt, men det skulle altså være fixet nu. Hvis nogen skulle være interesserede i de anvendte ord, bliver de gengivet i nogenlunde meningsfuld orden sang for sang! Blot check menuen og find den sang du vil studere…Man længes nogle gange tilbage til en tid hvor en vinylplade kom med et cover der kunne være et kunstværk i sig selv. Nogle covers gemmer man, selvom vinylskiven indeni er slidt ned til ren skrat.

Billedet der oprindeligt var tænkt som cover for TingelTangelTown. Det blev i stedet sendt ud med singlen Fenris – vist nærmest ved en fejl.

For at genskabe en smule af den kraft der var, har jeg brugt en række malerier af Lone Kirketerp. Nogle illustrerer på der egen måde – og fra en anden vinkel, den sang de er tilknyttet. Andre er blot gode in their own right.

Jeg er langtfra nogen træfsikker fotograf, men mit billede af Hotel Europa i Riva, taget med min telefon, synes jeg har noget. Også selvom symbolikken nok er en kende for tyk til min smag. Men det føjer en ekstra vinkel til Grænseløs Hotel

Det har været fantastisk at lave dette album sammen med Bjørn, Lasse og Kaj…(se mere ovre på Omkring TingelTangelTown) og lige så skramlet det måske kan lyde for nogen er det faktisk cirka heromkring jeg ønskede at lande. Har prøvet et par gange med dygtige folk , men det blev ofte for pænt

En enkelt sang – Sorgenfri Station – stammer i det store og hele fra det samarbejde jeg havde med Henrik Hytteballe / Haiku for nogle år siden omkring pladen Vagabond. Det er Henriks fine melodi – omend arrangementet er noget anderledes her.

Nogle af ordene er også viderebearbejdede i forhold til mine tekster på Vagabond. F.eks. er TingelTangelTown nærmest et vrangbillede af nummeret af samme navn. Exodus findes også på Vagabond omend med en helt anden melodi og en helt anden feeling

Skriv et svar