HAIKU albums

Haiku 1

Engang i fortiden – 1980’erne arbejdede Henrik Hytteballe og jeg på et projekt vi kaldte Haiku. Vi blev i en periode en slags husorkester i LyrikCafé på DR’s P1 hvor tidens digtere trådte op. Projektet gled ud men Henrik fortsatte Haiku og har siden udgivet en række albums der spænder vidt i udtryk, men hele tiden med hans fine kompositioner i centrum.
Vi fik fat i hinanden igen da Henrik i 0’erne udgav sit første album hvor et af vore fælles numre fra firserne fandt plads. nemlig nummeret Scotland.

Mondo


Herefter var kontakten genskabt og vi kastede os ud i det engelsksprogede album Mondo, som er en vild historie om magtens evige korrumpering.
Til lejligheden opfandt jeg det 8. kontinent Mañana og spandt en ende over dronninger, prinser og despoter. Ret vildt, men enormt sjovt.Det tog et par år hvor Henrik og jeg baksede med projektet der blev til Vagabond; men til sidst fik vi albummet på gaden. Et par af numrene på min nye TingelTangelTown er udviklinger af sange på Vagabond. Ting jeg ikke syntes jeg var færdig med. Det gælder f.eks. titelnummeret der nu har et helt andet udtryk både musikalsk og tekstmæssigt.

Vagabond

Efter Vagabond var det tid til at gå i andre retninger. Det er nok ret let at høre hvis man lytter til Henriks senere ting og sammenligner lidt med TingelTangelTown. Men hvem ved: måske kommer der endnu en runde? It ain’t over till the fat lady sings!

Besøg Haiku her